Drömstugan

Drömstugan
Ungefär så här kommer det att se ut.

torsdag 6 augusti 2015

Nya köksritningar

Här kommer nya köksritningar. Det visade sig att han som ritade köket nog sett fel på måtten och ritat efter yttermåtten och det blev ju lite galet även om köket var jättefint. Så hans kollega fick gå tillbaka till ritbordet då han själv är på semester.

Hade väldigt gärna haft ett högskåp med micro och ugn men nu fick det stryka på foten, verkar det som, men någonstans så får man väl kompromissa som med så mycket annat i livet.

Fick ett tips på förra ritningen om att flytta diskmaskinen till höger sida och diskbänken lite till vänster för att skapa lite mer arbetsyta som jag kände saknades lite men nu när köket är omritat så finns det gott om arbetsyta vilket gör mig HAPPY.

Diskmaskinen till höger eller vänster är väl en smaksak skulle jag tro. I vårt första hus var den till höger och där vi bor nu till vänster och det vete 17 om jag tycker något är bättre än det andra, har fungerat bra vilket som.


Här kommer två bilder som är från nästan samma vinkel, bara placeringen av fönster som är ändrad. Vi är i valet och kvalet. Ser att fönstret måste centreras lite bättre dock.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar